VLOERVERWARMING INFREZEN

Infrezen.nl is gespecialiseerd in het infrezen van vloeren zowel zand-cement-gietvloeren en betonvloeren voor alle soorten vloerverwarming. Ons bedrijf beschikt over ruime capaciteit voor zowel kleine als (zeer) grootschalige projecten.  Ons bedrijf is werkzaam in de Nederland maar ook in België,  Daarbij zijn wij gespecialiseerd in het vinden van de beste oplossingen voor de meest uitdagende klussen.

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het professioneel aanleggen van alle soorten vloerverwarming waarbij wij uitsluitend topkwaliteit materialen gebruiken om iedere klant de garantie te geven op oplossingen voor lange termijn.

Onze efficiente bedrijfsvoering en gedreven, ervaren medewerkers maakt dat wij voor ieder budget de beste oplossingen kunnen bieden zodat u jarenlang kunt genieten van comfortabele warmte in uw woning of bedrijf.

Onze portfolio bestaat uit vele gerenommeerde opdrachtgevers waarvoor wij in de loop der jaren duizenden  kilometers vloerverwarming hebben geïnstalleerd.